Bemutatkozás

KEDVES OLVASÓIM!

Engedjék meg, hogy röviden bemutatkozzam. Debrecenben élem a mindennapjaimat. Az általános iskolát követően, a Péchy M. Építőipari Szakközépiskolában folytattam tanulmányaimat, építészként végeztem. Az irodalom mindig közel állt hozzám, de pályám más irányba futott. Későbbiek során az élet, az alkotói munka felé irányított.

2011 – től kezdtem el verseket írni, különböző témakörökben, majd novellákkal és regényekkel bővítettem írásaimat. Számos költői, irodalmi és művészeti társaságnak tagja vagyok, és folyamatosan publikálok ezeken az internetes portálokon. A műveim rendszeresen jelennek meg Antológiákban, magazinokban, különböző kiadványokban. Magánkiadásban elkészült öt verses kötetem, négy kisregényem, két spirituális életfilozófia könyvem, novella kötetem és a „Bibliai történetek versben” sorozat négy kötetben. Goran Episcopus, az Illír Kolostor vezetőjével készült egy közös verseskönyvünk, mely szintén megtalálható az oldalamon.

A kiadványok megvásárolhatóak a szerzőtől közvetlenül.

Valamennyi könyvem olvasható E – könyv formájában a Google Play könyvtárában. 

Itt a weboldalamon verseim és novelláim több témaköréből is választhatnak. Remélem találnak közötte olyat, ami megérinti Önöket és elnyeri tetszésüket. 

Nagy szeretettel ajánlom figyelmükbe elkészült könyveimet, melyek oldalamon letölthetőek.

Köszönöm szépen a látogatásukat, mellyel megtisztelnek és nagy örömöt szereznek!

                                                                                  Poór Edit