Bemutatkozás

KEDVES OLVASÓIM!

Engedjék meg, hogy röviden bemutatkozzam. Debrecenben élem a mindennapjaimat. Az általános iskolát követően, a Péchy M. Építőipari Szakközépiskolában folytattam tanulmányaimat, építészként végeztem. Az irodalom mindig közel állt hozzám, de pályám más irányba futott. Későbbiek során az élet, az alkotói munka felé irányított.

2011 – től kezdtem el verseket írni, különböző témakörökben, majd novellákkal és regényekkel bővítettem írásaimat. Számos költői, irodalmi és művészeti társaságnak tagja vagyok. Folyamatosan publikálok ezeken az internetes portálokon, valamint különböző nyomtatott formában is olvashatóak alkotásaim.

Műveim helyet kaptak 15 Antológiába, versek és novellák egyaránt. Öt könyv Kanadában került kiadásra.

Alkotói munkásságom során számos oklevelet kaptam elismerésül, melyet ez úton is hálásan köszönök. Ezek közül szeretném kiemelni az – Illír Kolostor – által kiállított – ARANY KOSZORÚ – oklevelet, melyet az irodalmi munkásságomban elért eredményemért ajándékozott részemre.

Magánkiadásban megjelent 11 verseskötetem. Öt válogatott versek formájában, melyekben különböző témakörök váltakoznak. Egy mese verseskötetként. Négy könyv sorozatként, Bibliai történetek versben címmel.

Egy társszerzői verseskönyv Goran Episcopus – al, mely Kanadában jelent meg.

Szintén magánkiadásban megjelent 2 filozófiai könyvem, 4 kisregényem és 1 társszerzői regény/színdarab és 2 novelláskötetem.

Az antológiákkal és a társszerzői könyvekkel együtt immár 35 kötetben olvashatóak alkotásaim.

A kiadványok megvásárolhatóak a szerzőtől közvetlenül.

Valamennyi könyvem olvasható E – könyv formájában a Google Play könyvtárában. 

Itt a weboldalamon verseim és novelláim több témaköréből is választhatnak. Remélem találnak közötte olyat, ami megérinti Önöket és elnyeri tetszésüket. 

Nagy szeretettel ajánlom figyelmükbe elkészült könyveimet, melyek oldalamon ingyen letölthetőek.

Köszönöm szépen a látogatásukat, mellyel megtisztelnek és nagy örömöt szereznek!

                                                                                  Poór Edit